O nama

Monttrade d.o.o. - Split

Tvrtka MONTTRADE - SPLIT osnovana je 1993. godine te od tada uspješno implementiramo najnaprednije sustave sanitarnih držača i kvalitetni potrošni materijal (papirnati ručnici, toaletni papir, tekući sapun) na hrvatsko tržište.
Svojim stručnim i logističkim resursima pomažemo partnerima i krajnjim korisnicima u projektiranju higijenskih sustava i to nabavom:
  • DRŽAČA ZA SANITARNE PROSTORE
  • PAPIRNATE KONFEKCIJE
  • HOTELSKE KOZMETIKE
  • SREDSTAVA ZA ČIŠĆENJE
  • PRIBORA ZA ČIŠČENJE
  • KOLICA ZA SOBARICE I ČISTAČICE
  • STROJEVA ZA ČIŠĆENJE
  • OSVJEŽIVAČA I MIRISA

Pomno odabranim asortimanom proizvoda, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenim, ali u isto vrijeme i pristupačnim pomagalima, osiguravajući sigurnost, komfor i ugodan osjećaj.


Naša djelatnost prvenstveno je usmjerena na ugradnju higijenskih sustava za opremanje sanitarnih prostorija držačima osnovne i specijalne namjene te distribuciju higijenskog potrošnog materijala.
Tijekom dugog niza godina poslovanja stekli smo status dobavljača najreprezentativnijim hrvatskim kućama u području hotelijerstva, industrije, ugostiteljstva, zdravstva, prosvjete, športa i sl.
U sklopu našeg prodajnog programa nalaze se proizvodi renomiranih europskih i svjetskih proizvođača kojima smo uvoznici ili distributeri.
Centralni distributivni centar i sjedište tvrtke nalazi se u Vranjicu pored Splita, a  putem vlastitih distributivnih centara (Brač, Hvar, Makarska, Korčula i Dubrovnik) osiguravamo isporuku robe u roku od 24 sata.

POLITIKA KVALITETE

         


Osnovni cilj našeg poslovanja jest prepoznatljivost na tržištu kao pouzdan, kvalitetan i poželjan partner te zadovoljavanje potreba naših kupaca u najpovoljnijem omjeru cijene i kvalitete proizvoda i usluga
Posebnu pažnju pridajemo edukaciji i konstantnom usavršavanju naših zaposlenika i njihovom osobnom zadovoljstvu.
Profesionalnim pristupom te osposobljenim i motiviranim zaposlenicima postigli smo dugogodišnji poslovni uspjeh i ekonomsku stabilnost u poslovanju. Ocjenu uspješnosti rada daju nam korisnici naših usluga koja nam predstavlja osnovu za kontinuirano poboljšanje kvalitete.


VIZIJA

- postati vodeća tvrtka na tržištu za implementaciju higijenskih sustava 
- suradnja s renomiranim dobavljačima
- distribucija najkvalitetnijeg asortimana za održavanje higijenskog sustava
- učinkovita logistika
- educirani i motivirani zaposlenici.
Naš rast i razvoj usmjerili smo i na ostala regionalna tržišta te smo osnovali i sestrinsku tvrtku MONTTRADE - CG d.o.o., na tržištu Crne Gore.

MISIJA

- postizanje zadovoljstva kupaca i kreiranje dodane vrijednosti za njihove poslovne procese kroz naše projekte, proizvode i usluge

- realizacija naprednih rješenja prepoznatljivih po sadržaju, kvaliteti, sigurnosti i prilagodljivosti

- odabir moderne i provjerene tehnologije koja osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost i funkcionalnost naših sustava

- izvršavanje svih projekata u roku bez obzira na složenost i opseg poslova

- poštivanje pravila struke i etičkih principa u radu čime se osigurava zadovoljstvo svih uključenih u poslovni proces: korisnika, djelatnika i partnera
Disqus komentari

Monttrade Split d.o.o.

Monttrade - Split d.o.o. za inženjering i trgovinu
Sanitarni držači, papirnati ručnici, toaletni papir, tekući sapun, hotelska kozmetika, sredstva za čišćenje, pribor za čišćenje, kolica za sobarice i čistačice, strojevi za čišćenje, osvježivači i mirisi.
Copyright 2020 Monttrade - Split d.o.o. za inženjering i trgovinu Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Vranjički put 14; 21211 Vranjic
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu